(Android) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles kód generátor minden
Feb 23, 2022 18:40:42 GMT -6
Post by zigehosttoxi on Feb 23, 2022 18:40:42 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kód generátor minden ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Szeretem, hogy sokféle rejtvény található az alkalmazásban, és minden rejtvényt szeretek. Egy irritáció. Nem tudom mi a probléma, hogy a játékkal, a telefonommal vagy azzal, ahogy csinálom, de a fahasáb-rejtvények, egy kicsit minden remekül megy, könnyen és gyorsan mozgatják a darabokat. Néhány darab mozgatása vagy néhány feladvány elkészítése után nagy nehézséget okoz a darabok mozgatása, és amikor megteszem, visszaesnek vagy rossz helyre hullanak. Nagyon frusztráló!
方塊拼圖:單機休閒益智解謎拼圖小遊戲 解謎 ztd
rethyruyszu
A hirdetések még egyetlen játékon belül is elsöprőek, és frusztrálóvá teszik a játékot. Miért nincs lehetőség a hirdetések eltávolítására?
könnyű..mint az összes többi, ami ugyanolyan
Imádom ezeknek a rejtvényeknek a rejtélyét. A puzzle darabjai nem mindig azok, aminek látszanak. Jó móka.
Eltávolítva, mert MINDEN rejtvény után van egy hirdetés.
Csak az lv3-hoz jutottam el a fa kirakós játékon, mielőtt azt mondta volna, hogy "frissítenem" kell (ami egy másik, pusztán fa kirakós játék telepítése volt) a folytatáshoz. Nincsenek adataim hozzá.
Félreértés ne essék, szeretem ezt a játékot, de nem értékelem azt a játékot, amiben hol vannak a kirakós rejtvények?
Túl sok hosszú hozzáadás minden meccs után
néhány egyszerű, van, amelyik egy kicsit jobban átgondolt. Akárhogy is, az agyat aktívan tartja.
Nagyon jó! Elszörakoztat egy ideig ajánlani tudom csak semmi rossz nincs vele!!!😊😊😊😊😊😊😊😊Így tovább cég!! Hajrá!!
Annyi reklám!!
ez valójában öt rejtvény. az egyetlen probléma a legtöbb játékkal, mint a hirdetések. ezek nem tartanak túl sokáig
Ez a legelső blokkrejtvény! Többféle fajta közül válogathatsz, nem csak a sok állat és ember közül, hanem a hatszögletűek közül is! Ezt fogod a legjobban szeretni!
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Slagalice pwhp
A HIRDETÉSEK NAGYON SZÉRNYESEK. iklan semua! Még ha nyerünk is, akkor is látnunk kell a hirdetéseket, hosszú ideig.
Kibaszott játék, túl sok hozzá
🔥
nem sokáig játszottam
Szórakoztató, és a kiegészítők kivételével minden túl hosszú, és nem tudod kihagyni őket, de a játék szórakoztató
fa**a jó
Ez egy szórakoztató és pihentető játék, és ANNYIRA függőséget okoz. Szerintem töltsd le ezt a játékot. Csak néhány körönként vannak hirdetései!
Nincs sok érdekes ebben a játékban
Haszontalan alkalmazás. Sok reklám és nincs agyi kihívás
Mint a játékok, de nincs utasítás a lejátszáshoz – túl sok hirdetés, és egy idő után leállt néhány játékon, és egyszerűen nem működött megfelelően – megszabadultam tőle.
Úgy öt szint után nagyon unalmas lesz. A szinteket nehezebben kell átadni.
Mi újság a játék legutóbbi frissítésével, tüntesd el az összes rejtvényt plz fixxx 😡
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Łamigłówki see
Újra és újra és újra megismétli a rejtvényeket...
Magic Rush: Heroes Рольові jzrm
szórakoztató, lefoglalja az agyat és az elmét
Ez egy nagyon szórakoztató játék.
jo kösz
az első játék, amivel játszottam, hogy valójában azzal játssz, ami a hirdetésen van. Nagyon belefáradtam egy játék letöltésébe, és nem olyan, mint amilyennek mutatták. imádom, élvezd a játékot nagyon. A könyvemben a legjobb!
ez jó és érdekes
fantasztikus terhelés egy játékban! nagyon élvezem! kicsit jobban dolgozik az agyad! 😀 💕
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Slagalice pyem
Ez a játék nehéz lehet, ha nincs eszed. Csak egy újabb bs Instagram hirdetés. A játék rossz és hirdetések minden szinten.
nagyon jó játék 👍
Ez a játék ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️