Post by zigehosttoxi on Feb 23, 2022 18:27:46 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug aukso ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Iš esmės įdomus žaidimas, tačiau kuo daugiau žaidžiate, skelbimai ilgėja. Taip pat atrodo, kad žaidimas nesuteikia atsitiktinių spalvų brangenybių. Atrodo, kad jie numeta spalvas, kurios blokuoja naujas galias. Norint laimėti, kai kurias lentas reikia žaisti daug kartų.
쥬얼 블라스트® : 템플 퍼즐 bon
Kiekvienas baigtas žaidimas nuvesdavo mane į juodą ekraną. Pagaliau tai duotų man kitą žaidimą. Žaidžiu norėdamas atsipalaiduoti, bet negaliu, nes tai mane tiesiog erzina. Žaidimas dingo
Minecraft Arkadne igre ofy
Pagaliau perskaičiau smulkiu šriftu ant atnaujinimo sutarties. Trys dienos nemokamos, tada turėsite sumokėti penkis dolerius per savaitę, kad galėtumėte žaisti! Man to pakako, kad pašalinčiau nemokamą versiją.
Neblogai! Norėčiau, kad ten nebūtų skelbimo ekrano apačioje – ypač kai yra tiek daug kitų skelbimų, kurių turite atsisakyti, bet apskritai tai geras žaidimas. Iššūkis, bet ne neįmanoma – man patinka!
Juokingas skelbimų kiekis daro šį žaidimą tokį blogą. Suprantu, kad norite užsidirbti pinigų, bet kartais 2 skelbimai žaidime yra beprotiška. 1 kiekvieną kartą, kai pradedate arba paleidžiate iš naujo, o kartais ir baigiate lygį. jau baigta žudyti..
Man labai patinka šis žaidimas. Esu 440 lygyje, o krūtinė įstrigo ties 49 žvaigždutėmis. Ar galite tai pataisyti? Su malonumu duosiu 5 žvaigždutes, kai tai bus ištaisyta
Per daug skelbimų Dabar, kai baigiu lygį, jis užstringa prie besisukančio rato, bandydamas įkelti sugedusį skelbimą. Turiu priverstinai sustabdyti žaidimą. Aš pasidaviau.
Žaidimas yra priimtinas ir įdomus, išskyrus politinius skelbimus. Politika neturi būti visur, kur žiūrime. laikotarpį.
Pats žaidimas neblogas....kaip beprasmiškas, bet ne baisus. Tačiau dėl skelbimų jo beveik negalima žaisti.
Žaidimas puikus, bet labai daug skelbimų! Viskas, ką darote, yra susijęs su skelbimu, kurį pirmiausia turite uždaryti.
Aš tai žaidžiu keletą mėnesių ar daugiau. Žaidimas smagus, tačiau skelbimų ilgis pailgėjo. Kiekvieno žaidimo pabaigoje esu priverstas žiūrėti 30 sekundžių reklamą – vėl ir vėl. Dažnai uždarau ir vėl atidarau programą, bet ir nuo to pavargau. Laikas pašalinti.
daug skelbimų, net negali žaisti, kol nepraėjo 20 ar 30 sekundžių. kuris eikvoja jūsų bateriją. sutaisyti tai.
Visada šąla. Kaip ir žaidimas suteiktų 5 žvaigždutes, jei jis nesušaltų tiek daug.
Reklamos visur. Žaidžiant ekrano apačioje, po kiekvieno lygio iškyla vienas, o jį uždarius jis pereina iš žaidimo į kitą. Žaidė 4 lygius ir ištrynė. Nerekomenduojama. Jei galėčiau duoti mažiau nei vieną žvaigždutę, norėčiau.
Įdomus žaidimas, bet valgo duomenis kaip alkanas vyras, kuris šiandien ketina ištrinti. Moku už duomenis, todėl 10 USD už 2 žaidimo dienas yra per daug!
Jei galėčiau suteikti šiai ngtive žvaigždes, tai būtų 100-ųjų, žinau, kad jūs turite sumokėti sąskaitas, bet kai turiu žiūrėti daugiau nei 1 reklamą, aš labai supykstu!!!! Taip atsitinka: aš žiūriu skelbimus, tada kitą pridedu, tada jis nori, kad pažaisčiau žaidimo, kurį bandote įstumti man į gerklę, pavyzdį, tada siunčia mane į žaidimų parduotuvę įdiegti nepageidaujamo žaidimo. Net uždariau, kad galėčiau pradėti iš naujo, o skelbimas vis dar yra, aš jį turėjau, turiu pašalinti šį košmarą, kurį vadini žaidimu😡😡😡
Drags, aš žaidžiau šį žaidimą metų metus, esu labai priklausomas, kai baigčiau visus lygius, pašalinčiau ir įdiegčiau iš naujo. Tačiau per pastarąsias 3 savaites jis labai sulėtėjo, 1 lygiui pasiekti reikia 10 minučių. Man patinka šis žaidimas ir aš nusipirkau dalykų iš jūsų reklamuotojų, bet po 10 kartų pašalinimo ir įdiegimo iš naujo ką tik pasidaviau. „Superbox“ neseniai mane suerzino ir, manau, daugiau nebežaisiu, nebent kas nors galėtų mane palaikyti
Kelias į daugybę skelbimų, bet ne toks blogas kaip kai kurios kitos programos. Įdomus žaidimas, taip pat daug nemokamų stiprintuvų ir monetų! Man tai patinka labiau nei kai kurie kiti dėlionės žaidimai, kuriuos žaidžiau.
Žaidimas smagus. Tačiau kovoti su visomis kitų žaidimų reklamomis yra tiesiog per daug. Pašalinkite priedus arba niekas nežais jūsų žaidimų.
Aš rimtai MYLIU šį žaidimą! Nekenčiu, kai žaidimas prasideda linksmai ir pasiekęs 17 lygį negali judėti toliau (baigta!). Šis žaidimas yra valandų valandas linksmas be nusivylimo! 💙💙💙
Geriausias žaidimas ten. Priklausomybę sukeliantis. Tačiau. (Aš iškvėpiu) Labai apmaudu, kai užšąla. 3 kartus pasiekėte paskutinį lygį. Paskutiniai 6 bandymai baigėsi 300–400 lygių, o 1500. Aš neperku monetų, bet žiūriu skelbimus, kad gaučiau monetų. Paskutinėje pastangoje man liko 80 000 monetų, kad patekčiau į paskutinius 300 lygių, pasiruošusių atmušti. O gerai. Aš nenustebau. Tiesiog nusivyliau. Taigi aš vėl bandau pasiekti 1500 lygį. 👍
Puikus žaidimas, bet po kelių kartų tave garsiai apgula skelbimai. Kai kuriuos sunku uždaryti. Tiek daug skelbimų taip erzina.
Tai tikrai smagus žaidimas, o skelbimai nėra pernelyg įkyrūs. Ar netrukus pridėsite daugiau lygių? Jau kurį laiką baigiau, tikiuosi naujų lygių. Dėkoju!
Neveikia iki galo po paskutinio atnaujinimo... Kai surinksite pakankamai monetų (kad galėtumėte tęsti savo lygį), paspaudžiate tęsti mygtuką, bet kai paliečiate atkūrimo ekraną, jis neveikia leiskite tęsti žaidimą ir prarasite visas savo monetas 😠😠
Puikus zaidimas! Gaila, kad tiek daug skelbimų! Jie paslepia grafiką ir tikrai užgriozdina ekraną. Reklamos sugadina šiaip įdomų žaidimą.
Jewel Blast : Temple Puzles fzsk
Carolyn, pirmą kartą žaisdama nemokėjau groti, tiesiog perskaityk, kas pasirodo, ir tu žaidi Jewel blast. Man patinka, kad dar neprarado lygio. Sklandus plaukimas į priekį.
Kol kas žaidimas man patinka. Yra nemažai skelbimų, bet tai nėra neįprasta. Jei kils problemų, grįšiu redaguoti šį įrašą.
kaip šis žaidimas visa krūva. tik nuosmukis yra pasikartojančios piktogramos ir nepakankamai skirtingų iššūkių būdų
įdomus žaidimas LABAI SUNKIEJI SKELBIMAI aukštesniuose lygiuose turi 20–30 sekundžių skelbimus tarp kiekvieno žaidimo. Žinau, kad galite nusipirkti be skelbimų... jie beveik verčia jus tai padaryti, nes tai taip nemalonu. protingi iš jų pusės
šūdų krūva vienos reklamos
Žaiskite ilgiau nei daugelyje žaidimų, bet palinkėkite, kad jie nesibaigtų taip greitai! Skelbimai yra draugiški, juos galima žaisti su vaikais ir ne tiek daug (skirtingai nuo daugelio kitų žaidimų, skirtų 10 metų ir vyresniems vaikams!) Tai geriausias iki šiol žaidžiamas tokio pobūdžio žaidimas. Nelabai kvailas su tonomis, negaliu pasakyti apie garsą, kada man rūpėjo tai išgirsti. UPDATE po kiekvieno žaidimo prideda daug dalykų, kurie iškelia jus iš svetainės! pasidarė taip juokinga, kad net nebeįdomu žaisti, aš pašalinu! Buvo vienas iš mano mėgstamiausių, dabar negaliu pakęsti jo žaisti.
Žaidimas yra įdomus, bet yra daug papildomų dalykų, daugiau laiko praleidžiate žiūrėdami skelbimus nei žaisdami. Aš jį ištrinu
Tai nemokamas atsisiuntimas, todėl visada bus skelbimų. Man patinka žaidimas. Tiesiog norėtųsi, kad būtų mažiau skelbimų.
kol kas puiku. reklama nėra didelė problema. norėtųsi, kad garsas būtų keistas
Jewel Blast : Temple פאזל qkfz
Būtų gavęs 5 žvaigždutes, bet 800 lygyje žaidimas pradeda mirksėti blokeliais, kurie man sukelia galvos skausmą ir kelia pavojų sveikatai. Išskyrus tai, tai puikus žaidimas
Priklauso kaip laikas, o ne smagiau, nes nuobodu. Žaidžiant reikia dėmesio. Jei praleidi nors vieną akimirką, laikas lekia labai greitai. Atsižvelkite į....... 😴.
Nuolat šąla. Nepavyko žaisti vieno lygio be bent vieno užšaldyto ekrano. Pašalinta po mažiau nei 24 valandų.
Jau kurį laiką žaidžiau šį žaidimą ir neseniai jis pradėjo užšalti. Atrodo, kad taip nutinka tik žaidžiant šį žaidimą, o ne kitus. Labai apmaudu, kai beveik lygiai plaka ir užšąla. Skaitydamas atsiliepimus pastebėjau, kad kiti turi tą pačią problemą.
Siaubingas skelbimų kiekis. Per brangu, pašalinkite juos. Aš žaidžiau ton and toy blast 3 metus ir turėjau sumokėti VIENKARTĄ mokestį, kuris buvo mažesnis nei 5 USD, kad pašalinčiau priedus.